MANİSA / YUNUSEMRE - Yunusemre Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Nis

Bağımlılıkla mücadele konulu eğitim okulumuz konferans salonunda Rehber öğretmenimiz Abdullah Çalışkan tarafından velilerimize verilmiştir.

Nis

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla ŞEHİT Ömer Halisdemir Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Nis

Vergi haftası dolayısıyla hazırlanan program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Nis

"Birlikte Bir Gün" projemiz kapsamında okulumuz öğrencilerinin sosyalleşmesi, normal eğitim gören öğrencilerin de özel eğitim ve özel bireyler hakkında bilinçlenmesi amacıyla Çağatay Uluçay Ortaokulu öğrencileri okulumuza ziyarette bulundular. Okulumuzda özel öğrencilerimizle ortak etkinliklere katılarak eğlenceli anlar yaşadılar.

Ock

Yerli malı haftasını okulumuzda yapılan etkinliklerle kutladık. Öğretmenlerimiz ve velilerimizin hazırladıkları el emeği yerli malı ürünlerimizle kutlamamızı gerçekleştirdik. Etkinliğimizle yerli ve milli ürünlerin kullanımına dikkat çektik.